BOKA & LEDIGA TIDER !
Paintball Drop-in

Paintball i uppsala

Paintball är en aktivitet som passar alla från 13 år och uppåt.
Vi har flera olika banor där ni spelar med olika uppdrag, ni har alltid en egen instruktör med er som ser till att ni får ut det bästa av er vistelse hos oss.
Vi anpassar våra upplägg efter era önskemål , vår personal har lång erfarenhet av att arrangera event för olika grupper oavsett typ av spel strategiskt, samarbete eller mycket adrenalin så ordnar vi det.

I paintball är det lag som bäst lyckas samarbeta som vinner, gruppen sätts på prov när den i en situation full av adrenalin ska lyckas genomföra sin plan och klara sitt uppdrag.
Därför är paintball en aktivitet som också passar bra som teambuilding eller varför inte en afterwork.

Vanliga frågor om paintball

Våra banor

Vi har flera olika banor med olika teman, banorna består av blandat skog och uppbyggda stadområden.

Vi har kapacitet att ta emot grupper från 8 och ända upp till 100 personer samtidigt. Vid stora grupper sätter vi ihop flera bandelar. Har ni bokat en tid spelar ni alltid själva på banan, det kan däremot vara flera grupper som spelar på olika banor.

aktiviteter&paintball

50 eller 68 cal paintball

När ni spelar paintball kan man välja mellan 50 cal och 68 cal, där 68 cal är det som kallas vanlig paintball. Paintball .50 cal är precis som vanlig paintball (68 cal) men bollarna är betydligt mindre viket gör att bollens anslagsenergi är 60% lägre. Detta gör att träffarna inte bli lika hårda.

Ni kan välja vilken typ av paintball ni vill spela, ni kan spela upp till 100 personer samtidigt med 68 cal och max 30 personer samtidigt med 50 cal.

pball

Paintball utrustning

Vårt mål är att ni som besöker oss ska få en så bra upplevelse som möjligt därför använder vi oss av den bästa utrustningen för uthyrning. Utrustningen består av en markör (vapnet), en lufttank, en mask och en overall. Våra markörer drivs av tryckluft som ni själva fyller på vid behov, våra instruktörer finns där för att visa och hjälpa till. (Beskriv utrustningen varför den är bra) Våra masker har dubbel lins för att minimera risken för imma. Cammo-overall (S - XXXL) ingå vid paintballbokning (alltid rena).

paintballutrustning
spelapaintball

Takeaway Paintball

Behöver ni hyra utrustning för att spela på egen mark så kan ni göra det av oss.

Utrustning består av:
Markör med fylld lufttank. (går att skjuta ca 400 bollar med en fylld tank)
Skyddsmask med dubbelglas.
Cammo-overall.
Bollar köps till av oss för butikspris vid takeaway.

250kr/24timmar/utrustning.

paintballbiggame
wizeguy

När du söker utrustning för outdoor, paintball eller airsoft.

paintballbiggame

Årets paintball storspel med camp 2023.
Information och anmälan.

acpaintball